levitra buy online
Διαφήμιση

HOME
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ INDOBOARD PDF Εκτύπωση E-mail
ΓΕΝΙΚΑ

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ INDOBOARD

 

Τα Indo boards είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν δράση και ικανότητες στον καθένα, ανταποκρίνονται στη χαρά για παχνίδι αλλά και στις απαιτήσεις όλων των ατόμων απο 3-4 χρονών και πάνω. Ο σχεδιασμός τους είναι μελετημένος έτσι ώστε να είναι εφικτή η σταθερότητα και η ισορροπία πάνω σε ένα όργανο που είναι ασταθές! Ο αναβάτης του Indo board χρησιμοποιεί την αίσθηση της ισορροπίας για να κινήσει τη σανίδα και τον κύλινδρο με έναν ελεγχόμενο τρόπο.
 
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης  ενός Indoboard είναι πολλά! Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια για εσάς:

Οι αρχάριοι μπορούν πολύ εύκολα, εξαιτίας του μελετημένου σχεδιασμού, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και πολύ σύντομα να κάνουν κόλπα που ξεπερνούν τη φαντασία τους, να δουν τις δυνατότητές τους να εξελίσονται και την τους να βελτιώνεται στα αθλήματα που δραστηριοποιούνται.

 • Νέοι αλλά και προχωρημένοι αναβάτες μπορούν να προπονούνται σε καθημερινή βάση τώρα πια και σε εσωτερικούς χώρους για το αγαπημένο τους άθλημα- skateboard, windsurf, kiteboard, snowboardwakeboard κλπ, αγνοώντας εντελώς την καταλληλότητα των καιρικών συνθηκών! Με αυτόν τον τρόπο η προπόνηση δεν θα μένει πίσω και τα κόλπα που δεν είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ακόμα στα σπορ στα οποία επιδίδονται και μπορούν να τα εξασκήσουν πάνω σε ένα  Indoboard πριν την πρώτη πραγματική δοκιμή. Παράλληλα η φυσική τους κατάσταση γίνεται καλύτερη μέρα με την ημέρα.
 • Η δυνατότητα να γυμναστούμε πάνω σε ένα  Indo board απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, μικρούς-μεγάλους, άνδρες-γυναίκες, εργαζόμενους -νοικοκύρηδες, αθλητές και μή!
 • Είναι ένας τέλειος τρόπος να δουλέψετε την ισορροπία του σώματός σας και να βάλετε τη φαντασία σας σε λειτουργία ανακαλύπτοντας νέα κόλπα και ασκήσεις δίχως όρια!
 • Είναι το ιδανικό αγχολυτικό για να κόψετε κακιές συνήθειες όπως κάπνισμα, πολυφαγία, και ό,τι άλλο θέλετε να πάψει να είναι εξάρτηση. Με το Indo board εθιστείτε ελεύθερα...μόνο καλό μπορεί να σας κάνει!
 

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΙNDOBOARD

 

Η πρώτη επαφή σας θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτική για να αποφύγετε τις  πτώσεις...μη ξεχνάτε οτι στηριζόμαστε πάνω σε μία σανίδα που ισορροπεί σε ένα κύλινδρο! Για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία ιδανικό είναι να είσαστε μαζί με κάποιον φίλο ή εκπαιδευτή για να σας στηρίζει στις  πρώτες  σας προσπάθειες ή να βρείτε τρόπο να στηρίζεστε μόνοι σας. Ο βοηθός σας μπορεί να σας βοηθήσει στέκωντας μπροστά σας και κρατώντας τα χέρια ή τον κορμό σας απο τη μέση σας να σας στηρίζει για να μην πέσετε και χτυπήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να μην το δοκιμάσετε μονοι σας την πρώτη φορά γιατι η πρώτη σας επαφή είναι καλό να είναι ασφαλής και ευχάριστη, χωρίς τραυματισμούς. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον να σας στηρίξει αλλά θέλετε πολύ να δοκιμάσετε να ανεβείτε, μπορείτε να τοποθετήσετε το Indoboard κοντά σε ένα τοίχο ή σε κάποιο κάγκελο σε ασφαλές σημείο (οχι μπαλκόνια ή σκάλες) και χρησιμοποιείστε εκείνο για στήριγμα με τη βοήθεια των χεριών σας.  

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  

Απαραίτητο για την ασφάλειά σας είναι να τοποθετείται πάντα ένα χαλάκι κάτω απο το Indoboard για να είναι περισσότερο ελεγχόμενη η κίνηση του κυλίνδρου. Όσο πιο παχύ είναι το χαλάκι που τοποθετούμε τόσο πιο αργά κινείται ο κύλινδρος μας. Όταν αποκτήσουμε εμπειρία και φτάσουμε σε προχωρημένο επίπεδο, τα γυμνά πατώματα είναι η επόμενή μας πρόκληση για να αναπτύξουμε κι άλλο τις  ικανότητές μας! Παρ’ όλα αυτά όμως, οι κινήσεις του κυλίνδρου επιταχύνονται και οι πτώσεις μπορεί είναι οδυνηρές ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία θα πέσετε!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ INDO BOARD ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 • Εαν θέλετε να εξασκηθείτε για πρώτη φορά κάντε το κοντά σε καποιο στήριγμα ή κρατώντας κάποιον για να μην πέσετε.
 • Λυγίζετε πάντα τα γόνατα, μην αφήνετε το σώμα σας να γέρνει μπροστά, κοιτάτε μπροστά και μακρυά.
 • Προτείνουμε να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό για να σας προστατεύει στις μοιραίες πτώσεις. Ο πιο κατάλληλος εξοπλισμός είναι τα  περικάρπια,το κράνος, τα προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες.
 • Εξαρτάται απο το τι αναβάτης είσαστε για το  αν θα φοράτε παπούτσια ή όχι. Εάν για παράδειγμα είσαστε surferτότε σίγουρα προτιμάτε να κάνετε με γυμνά πόδια γιατί έτσι κάνετε και surf, εάν είσαστε skateboarderσας βολεύει να φοράτε παπούτσια ή εάν είσαστε  wakeboarder προτιμάτε είτε έτσι είτε αλλιώς!
 • Φροντίστε ο χώρος στον οποίο κάνετε Indoboard να είναι άδειος απο αντικείμενα ή έπιπλα στα οποία μπορεί να πέσετε επάνω και να τραυματιστείτε!
  Κρατήστε τους θεατές σας σε μία λογική απόσταση απο εσάς σε περίπτωση που το Indoboard εκτοξευθεί κάπου καταλάθος. Το  Indoboard είναι ικανό να τραυματίσει κάποιον τριγύρω εάν φύγει με δύναμη κάτω απο τα πόδια του αναβάτη.
 • Απαγορεύετε η χρήση αλκοόλ σε συνδυασμό με το  Indoboard γιατί μειώνει τα αντανακλαστικά μας!
 • Τα Indoboards συνοδεύονται απο κυλίνδρους οι οποίοι είναι κούφιοι εσωτερικά. Εάν σας φαίνεται οτι ο κίλυνδρος κινείτε με μεγάλη ταχύτητα ή δεν έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε απο κάτω κάποιο χαλί μπορείτε να τον τρυπίσετε στο σημείο όπου βρίσκεται το αυτοκόλλητο του Indoboard, να γεμίσετε το εσωτερικό του με άμμο (2-3 κούπες το πολύ) για να ελλατώσετε την ταχύτητα της περιστροφής του.
 • Μήν ξεχνάτε να βγάζετε πάντα απο τις τσέπες σας κλειδιά, αιχμηρά εργαλεία ή αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα ή οτιδήποτε άλλο εύθραυστο.
 
 

Login Form


search
Category Price range from EUR to EUR
cialis bitcoin